Uffda..

Hei!
Vet ikke helt hvordan jeg skal si dette, men jeg har en forferdelig uvenn :( Vil ikke røpe navnet, men jeg kan vel si hva denne diskusjonen handler om. Jeg elsker å få nye venner. Han jeg krangler med har netopp fått seg ny kjæreste. Jeg spurte hva mail-addressen var fordi jeg ville bli kjent med henne. Så krangel-gutten sa at jeg ikke kunne bli kjent med henne, fordi han ikke ville det.. Men, så tenkte jeg meg om, og da kom det opp for meg, at han ikke kunne bestemme hva jeg skal gjøre og ikke gjøre. Så jeg la jenta til på msn. Og krangel-gutten visste passordet hennes, så han logga inn på den addressen, og merka at jeg hadde invitert henne til å bli vennen hennes. Han ble forbanna, fortalte jenta at hun aldri måtte legge meg til. Og nå sitter jeg og krangel-gutten og diskuterer denne saken.. Hater å ha uvenner, men vi får vel bare være fiender, selv om dette ødelegger hverdagen min. Skulle ønske jeg bare kunne dø akkuratt nå. Dette er faktisk den verste kvelden i mitt liv :/ Får bare leve med en sorg inni hjerte: øye kan smile, munnen kan le, men sorgen i hjerte kan ingen se. Natta;* (blir veldig glad om jeg får noen snille og fine kommentarer som kan muntre meg litt opp).

5 kommentarer

- helene b (haoa)

19.apr.2011 kl.00:41

Jeg vet hvem det er. For det første synes jeg at det var en teit grunn å bli sur for, og for det andre synes jeg at du bare burde glemme han. Han er jo eks-kjæresten din, og det er jo selfølgelig dumt at han er sur på deg, men du har så mye annet å ikke være lei deg over. Perfekt kjæreste, gode venner, familie som tar vare på deg og mange andre folk som bryr seg om deg. Tenk på det positivet i livet, og ikke det negativet. Så tar du ting som de kommer.

Melissa&kaja

19.apr.2011 kl.00:50

hehe :)

Hilde

19.apr.2011 kl.08:38

enig med helene der<3 Ikke bry deg om det du, tenk på det positive og glem han :)

haugj

19.apr.2011 kl.10:03

Han kan jo bli sur fordi du ikke resoekterte følelsene hans da, og hva han ville, du bare gjorde det uansett han ikke ville;-)

Men,verden er urettferdig,og det var en teit sak og lage krangel ut av,det går nok snart iver,alt ordner seg alltid til slutt,uansett:-)

Ellinor, feriee

19.apr.2011 kl.10:30

helene b (haoa): Takk, dette hjelper litt mot humøret mitt akkkuratt nå :)

Skriv en ny kommentar

Ellinor, feriee

Ellinor, feriee

10, Harstad

Denne bloggen skrives av 10 år gamle Ellinor - En possitiv jente med masse humor og glede.

Kategorier

Arkiv

hits